• Slider image

    Tevékenységek

  • Slider image

    Anyagbeszerzés és kivitelezés

  • Slider image

    Referencia

  • Slider image

    Hírek

  • Slider image

    Kapcsolat

Hírek Bizzuk szakemberre ! Független szakértői vélemény készítés a felújítási munkálatokat megelőzőleg.

Bizzuk szakemberre ! Független szakértői vélemény készítés a felújítási munkálatokat megelőzőleg.

2012-08-01

Bizzuk szakemberre ! Független szakértői vélemény készítés a felújítási munkálatokat megelőzőleg.

Kedves Látogatónk!

Áldom az eszem, hogy mielőtt belevágtam volna a felújításba, még utolsó pillanatban kikértem egy szakértő véleményét, hogy mit gondol a tervezett megoldásról! Így több százezres nagyságrendű későbbi problémától és további javító munkáktól menekültem meg!

Ezt az egyik építtető újságolta nekünk, aki tavaly keresett meg minket kétségbeesetten egy korábbi problémás felújítási próbálkozás után.

Kérjen tőlünk ingyenes személyre szóló szaktanácsot, és szakértő kollégánk hamarosan keresni fogja, hogy kifejezetten az Ön házához, lakásához illő, a lehető legjobb megoldásokról tájékoztassa!

Ehhez mindössze csak annyit kérünk, hogy meglévő kapacitás felajánlásunk alatt lévő kisablakok választott témájába belépve alul a levelezési részen adja meg nekünk telefonszámát cimét irányítószámát , milyen jellegű felújítást szeretne elvégeztetni illetve, hogy mikor tervezi a felújítást .

Ezzel a kattintással Ön bekerült egy olyan listába, amit eljuttatunk a szakmailag illetékes kollégának, aki hamarosan felkeresi Önt telefonon, hogy segíteni tudjon a lakásfelújításban, épület felújításban.

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérdezzen tőlünk, mi örömmel segítünk, hogy felújítása, építkezése olyan legyen, amilyennek Ön elképzelte, és hosszú évekig élvezhesse a végeredményt, problémák nélkül,

A szakvélemények és független szakértői vélemények készítésével illetve egyéb kérdéssekkel kapcs kérem hívja műszakis kollegánkat.

 

Tisztelettel

Kiemelt Mapetherm Kivitelezők:

Hőenergetikai felújítók

www.homlokzati-hoszigeteles. ( műszaki előkészítő )

hoenergetikaifelujitok@gmail.com

06 70 502 388906 70 502 3889